GRATIS LEVERANS*

*På tusentals utvalda produkter

Sommar Rea Just nu 10%* EXTRA rabatt på utvalda produkter hos: byggochfix.se

Beställa produktprover

För att hjälpa dig att välja rätt produkt

På https://furnitureland.se/ förstår vi att det kan vara svårt att välja en produkt baserad på bilder ensamma. Det är därför vi erbjuder en super enkel provtjänst för att få händerna på ditt framtida golv, däck, staket eller klädsel. Nästan alla våra prover är gratis, och resten är bara en liten kostnad. Vi betalar också upp till fyra vanliga prov när du beställer hos oss.

Plus, till en liten kostnad, erbjuder vi också extra stora prov! Dessa låter dig verkligen lära känna konsistens, korn och färg så att du kan göra ditt beslut med ännu mer självförtroende. Välj bara vilken provstorlek du vill när du lägger till den i din korg och vi ska göra resten!

  • Du väljer

    När du väl har hittat ett golv, väljer du bara ditt provstorlek.
  • Vi packar

    Vårt team skär och packar en slumpmässigt vald sektion av golvet.
  • Vi skickar

    Regelbundna prover skickas av Schenker. Stora prover skickas för leverans nästa dag - beställ bara före 12:00!

Leveranstider:

Våra vanliga prover skickas ut med Schenker och kommer med dig inom några dagar. De flesta av våra stora prover skickas ut på leverans nästa dag, men några skickas direkt från tillverkaren.

Pris

De flesta av våra vanliga prover är gratis, och om de inte är det är vi glada att återbetala upp till 4 prover när du beställer ditt golv från oss. Priset på stora prover varierar med själva golvet, men vi listar våra priser tydligt på de enskilda produkterna för att försöka göra det så klart som möjligt.