GRATIS LEVERANS*

*På tusentals utvalda produkter

Sommar Rea Just nu 10%* EXTRA rabatt på utvalda produkter hos: byggochfix.se

Installations- och underhållsanvisningar

Korrekt installation och underhåll är avgörande för att säkerställa din däckgolv, fasadbeklädnad och staketproduktens naturliga skönhet och livslängd. Följande installationsguider och underhållsinstruktioner hjälper dig att komma igång medan våra videofilmer ger en uppfattning om grunderna. Oavsett om du är en professionell installatör eller en installationschef, har vi resurser för att stödja dig under varje steg i installations- och underhållsprocessen.

Var god välj vilken typ av installations- och underhållsinstruktioner du är intresserad av så att du kan visa dem på din skärm eller hämta dem till din dator. Om du inte hittar den information du letar efter, besöker du vår Vanliga frågor sida eller kontakta oss.

1. Composite Decking

# Produkt grupp Installation Underhåll Språk
1. Däck Smart komposittrall Smart komposittrall English
2. Däck Solid komposittrall Solid komposittrall English
3. Däck Ihålig komposittrall Ihålig komposittrall English

2. Kompositstaket

# Produktgrupp Installation Underhåll Språk
1. Staket Privacy Kompositstaket Privacy Kompositstaket English
2. Staket Traditional Kompositstaket Traditional Kompositstaket English
3. Staket Modern Kompositstaket Modern Kompositstaket English

3. Kompostifasad

# Produktgrupp Installation Underhåll Språk
1. Fasad PrimaCap Kompostifasad PrimaCap Kompostifasad English

4. Stenkomposit golv, plattor etc

# Produktgrupp Installation Underhåll Språk
1. Golv Golv Golv English
2. Tiles Plattor Plattor English

VARNING:
Allt innehåll, publikationer och litteratur på denna sida är endast avsedda för informationsändamål. Dessa uppgifter bör inte betraktas som fullständiga, aktuella och är inte avsedda att användas i stället för ett besök, samråd eller råd från en licensierad yrkesverksamma.

Dessa publikationer och all litteratur som presenteras på denna webbplats är skyddad av upphovsrätten och tillstånd bör erhållas från förlaget före reproduktion, lagring i ett hämtningssystem eller överföring i någon form eller på något sätt, elektronisk, mekanisk, fotokopiering, inspelning, eller likaledes. Genom att hämta innehåll, publicering och / eller litteratur från denna webbplats accepterar du de metoder som anges i villkor.